ΣΩΜΑ

Δείτε τη ζωή σας με νέα προοπτική, κάνοντας δραστηριότητες που θα θέσουν το σώμα σας σε εγρήγορση και θα αναζωογονήσουν το μυαλό και την καρδιά σας.

Μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς μια σειρά απο δραστηριότητες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, την παρέα σας ή την οικογένειά σας.

Περιηγητικές εκδρομές στα χωριά του Πηλίου

Οργανωμένες εκδρομές πεζοπορίας

Ιππασία

Ποδηλασία

Βόλτα με το θρυλικό τρενάκι του Πηλίου τον “Μουντζούρη”

Σκι βουνού

Ιστιοπλοΐα

θαλάσσια σπορ

Trekking

Ανακαλύψτε τα μανιτάρια του Πηλίου το φθινόπωρο.

Το Πήλιο καλωσορίζει τους επισκέπτες του να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία το φθινόπωρο με τα θεματικά Σαββατοκύριακα γευσιγνωσίας τοπικών μανιταριών. Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να μυηθούν στα μυστικά των μανιταριών στο βουνό αλλά και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης κοντά στην αγνότητα της φύσης. Όταν το έδαφος στο δάσος είναι νωπό, η υγρασία δημιουργεί φρέσκα μανιτάρια, που μπορούν να ανακαλυφθούν κάτω από τα πεσμένα φύλλα. Η αγαπημένη στιγμή των κατοίκων είναι εκείνη όταν οι επισκέπτες εξερευνούν τα βουνά και μαζεύουν φρέσκα μανιτάρια καθώς και κάθε λογής άγριων φρούτων και ξηρών καρπών.

Το “κυνήγι μανιταριών” είναι ένα όμορφο παιχνίδι, οι επισκέπτες συλλέγουν τα μανιτάρια και στη συνέχεια συναντιούνται να τα δοκιμάσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Κατά τη διάρκεια των θεματικών αυτών διημέρων γευσιγνωσίας έχετε την ευκαιρία να μάθετε για τις διάφορες ποικιλίες μανιταριών όπως καλογεράκια, βασίλες, γουργουλιανές, νερατζάκια και ζουρλομανίταρα. Ετοιμαστείτε λοιπόν, για μια φανταστική εμπειρία, να ξετρυπώσετε και να φωτογραφίσετε κάτω από τα δέντρα και τους θάμνους πολλά είδη μανιταριών. Γεμίστε τα καλάθια σας για να ανακαλύψετε τη γεύση τους δίπλα στο τζάκι συνοδευόμενα με ντόπιο κρασί ή τσίπουρο.