ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΩΙΝΟΥ

Ξεκινήστε την ημέρα σας παίρνοντας ένα πλούσιο πρωινό δίπλα στο τζάκι στην άνετη και ζεστή τραπεζαρία μας.

Το πρωινό που σερβίρουμε είναι παραδοσιακό Ελληνικό και ετοιμάζεται από τα καλύτερα τοπικά φρέσκα υλικά. Δοκιμάστε τις σπιτικές πίτες μας, ομελέτες από φρέσκα χωριάτικα αυγά, σπιτικές μαρμελάδες και κέικ, γιαούρτι, τοπικά τυριά, φρούτα εποχής και φρέσκους χυμούς.
Ένας απολαυαστικός μπουφές ετοιμάζεται κάθε πρωί με ότι καλύτερο έχουμε από τον τόπο μας και σας το προσφέρουμε.

Από το μεσημέρι και μετά σερβίρουμε ελαφριά γεύματα και σνακς καθώς και καφέ, ζεστή σοκολάτα, αναψυκτικά κ.α. Ζητήστε μας ότι σας κάνει όρεξη και θα σας το ετοιμάσουμε. Στην ευχάριστη ατμόσφαιρα της τραπεζαρίας μας, γεμάτη με σπιτικές μυρωδιές μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το τοπικό μας τσίπουρο με τους φίλους σας.

Η αίθουσα του πρωινού ήταν αρχικά θησαυροφυλάκιο, όπου ο Ιωαννίδης φύλαγε τα πολύτιμα υπάρχοντα του και τα πανάκριβα ρούχα του. Οι ζωγραφιές στην οροφή είναι εμπνευσμένες από την Ελληνική μυθολογία και δημιουργήθηκαν το 1995 από τον αξιόλογο ζωγράφο και φίλο Χρήστο Γουσίδη ο οποίος έχει σπίτι στον Άγιο Γεώργιο.

Σε έναν παλαιό τοίχο της τραπεζαρίας του υπογείου βρέθηκαν μια σειρά από σιδερένια κουτιά, το ένα μέσα στο άλλο και στο τελευταίο φυλάσσονταν καλά συμβόλαια αγορών δανείων και τούρκικων παλαιών τίτλων του Ιωαννίδη που σώζονται μέχρι σήμερα στο αρχείο του σημερινού ιδιοκτήτη.

Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας στην αυλή μας με καταπληκτική θέα στο χωριό.