ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΕΡΜΗΣ

Με καταπληκτική θέα στον κήπο, το καθιστικό Ερμής στον 1ο όροφο είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε.

Αξίζει να απολαύσετε λίγες ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας στο καθιστικό μας όπου από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, ένα τσάι, ένα ποτήρι κρασί, τοπικό τσίπουρο καθώς και μια ποικιλία από γευστικά χειροποίητα εδέσματα που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή για εσάς.

Χαλαρώστε, διαβάστε ένα βιβλίο, ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, δείτε τηλεόραση ή διασκέδαστε με τους φίλους σας και την οικογένεια σας παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια. Νιώστε σαν το σπίτι σας και αφεθείτε στην πολυτέλεια του καθιστικού μας.

Καθήστε αναπαυτικά στον καναπέ και παρατηρήστε προσεκτικά τις εικόνες που απεικονίζονται μοναδικά στην επιβλητική οροφογραφία. Το καθιστικό Ερμής πήρε το όνομα του από την απεικόνιση του Ερμή στο κέντρο της οροφογραφίας, Ολύμπιος Θεός και προστάτης του εμπορίου, λογω της εμπορικής δραστηριότητας του Ιωαννίδη. Αν κοιτάξετε προσεκτικά στα πόδια του Ερμή θα δείτε τα προϊόντα που εμπορευόταν ο ίδιος ο Ιωαννίδης. Στα αριστερά και τα δεξιά του Ερμή απεικονίζονται άλλοι δυο Θεοί του Ολύμπου, ο Διας και η Αθηνά ενώ στις γωνίες και περιμετρικά της οροφογραφίας θα δείτε διάφορα μνημεία από τις πόλεις που ο Ιωαννίδης δραστηριοποιούνταν εμπορικά εκείνη την εποχή.

μενού επιλογές:

Ποτά// καφές, φυσικό τσάι και χαμομήλι, τοπικά αναψυκτικά, τσίπουρο, ουίσκι, κονιάκ, ελληνικό κρασί κ.α.

Φαγητά // σπιτικές πίτες και γλυκά, γιαούρτι με μέλι, αυγά, σαλάτες, τοστ κ.α.