Ο ΚΗΠΟΣ

Ο κήπος μας και η εξωτερική αυλή είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε αγναντεύοντας τη θάλασσα και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Ένα καταπλητικό σκηνικό για ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια με θέα τη θάλασσα. Διασκεδάστε με τους φίλους σας ή απολαύστε λίγες ώρες προσωπικής ηρεμίας μέσα στην φύση και αφεθείτε στη μοναδική γαλήνια και ρομαντική ατμόσφαιρα του κήπου μας.

Για εσάς που σας αρέσει το καλοκαίρι, να κολυμπάτε ή απλά να κάνετε ηλιοθεραπεία, η εξωτερική πισίνα στο κάτω μέρος του κήπου μας είναι η τέλεια επιλογή. Κάντε μια βουτιά, παίξτε με τους φίλους σας και τα παιδιά σας, αναζωογονήστε το σώμα σας και χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό ποτό από το μπαρ. Κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος η πισίνα είναι ένας μοναδικός χώρος χαλάρωσης και θετικής ενέργειας συνδυάζοντας την υπέροχη θέα στη θάλασσα και το βουνό. Η πισίνα και ο κήπος είναι αποκλειστικά για χρήση από τους φιλοξενούμενους στο Αρχοντικό και ανοίγουν για τους επισκέπτες μόνο συγκεκριμένες μέρες και ώρες.

Η σημερινή πισίνα δημιουργήθηκε ως επέκταση της παλαιότερης στέρνας που είχε το Αρχοντικό όταν χτίστηκε χωρίς να χρησιμοποιηθούν σύγχρονα τεχνικά υλικά για να μην αποτελέσει ξένο σώμα στο περιβάλλον του κήπου.

Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας στο κήπο απολαμβάνοντας τη θέα και την φύση.