ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΠΑΚΕΤΑ

28η Οκτωβρίου: ένα αξέχαστο τριήμερο σας περιμένει στο Αρχοντικό! 

Το φθινοπωρινό Πήλιο είναι γεμάτο χρώματα και αρώματα. Το πράσινο αναμιγνύεται με το κίτρινο και το καφέ. Το άρωμα της βροχής με τη μυρωδιά του καπνού από τα τζάκια. Η ζεστή φιλοξενία στο Νεοκλασικό Αρχοντικό μας συνδυάζεται με δραστηριότητες σε συνεργασία με την Montis Ordo για να απολαύσετε την φθινοπωρινή φυσική ομορφιά του Πηλίου κατά τη διάρκεια του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου.

Σάββατο 26/10 : Πεζοπορική εκδρομή στον Άγιο Γεώργιο

Ο Άγιος Γεώργιος είναι το χωριό με το μεγαλύτερο υψόμετρο στο Πήλιο. Οι κορυφές που βρίσκονται πάνω από το χωριό είναι η Δραμάλα και το Σχιτσουλαύλι ενώ κοιτάζοντας κάτω έχουμε τη θεά του Παγασητικού σε όλη της την έκταση. Η πεζοπορική μας εκδρομή θα ξεκινήσει από την πλατεία του χωριού και θα ανηφορίσει μέσα από τα πιο ωραία καλντερίμια και μονοπάτια προς το ξωκλήσι του προφήτη Ηλία. Μετά ακολουθώντας τον χωματόδρομο περνάμε μέσα από τις καλλιέργειες μήλων και φιρικιών και μπαίνουμε σε δάσος οξιάς και καστανιάς. Το μονοπάτι συνεχίζει και η θεά που αποκαλύπτει είναι μοναδική. Η στερεά Ελλάδα, απέναντι η Εύβοια, η Σκιάθος και αν έχουμε καθαρό καιρό το μάτι “φτάνει” μέχρι τον Άθω. Στη συνέχεια βρισκόμαστε στο πάνω μέρος του χωριού και τα παλιά πυροβολεία. Η πεζοπορία μας διαρκεί περίπου 2,5 ώρες σε μια απο τις ομορφότερες διαδρομές στο Πήλιο. Ο κύκλος μας κλείνει στην πλατεία με τα μεγάλα πλατάνια, τις περίτεχνες κρήνες και βέβαια τα τσιπουράδικα.

Κυριακή 27/10 : Ποδηλασία στην ακτογραμμή του Παγασητικού κόλπου

Η ακτογραμμή του Παγασητικού κόλπου είναι το ιδανικό μέρος για ποδηλατικές βόλτες, απολαύστε τις διαδρομές που έχουμε σχεδιάσει για εσάς και γνωρίστε τα μονοπάτια και τους χωματόδρομους που χρησιμοποιούν οι ντόπιοι για τις μετακινήσεις ανθρώπων και ζώων. Η διαδρομή αυτή είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν και άτομα που δεν ασκούνται καθημερινά ή δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένα με το ποδήλατο. Δεν έχει υψομετρικές διαφορές και είναι ευχάριστη. Στη διάρκεια της εκδρομής μας θα επισκεφτούμε το αγρόκτημα της “Πήλιας γης” και θα γνωρίσουμε τον τρόπο καλλιέργειας, τις δυσκολίες αλλά και τις απολαύσεις της βιολογικής γεωργίας. Το ποδήλατο, το κράνος και τον εξοπλισμό σας τα παρέχει η Montis Ordo. Εσείς φορέστε τα αθλητικά σας και ετοιμαστείτε για μια εκδρομή που γίνεται βιωματική εμπειρία.

Το Πήλιο είναι ένας προορισμός γεμάτος μαγεία και μυστήριο, ένας τόπος όπου το παραδοσιακό συνυπάρχει με το σύγχρονο, ο μύθος με τη ιστορία και η απλότητα με την πολυτέλεια.

Κάντε την κράτηση σας τώρα στον ξενώνα μας και επωφεληθείτε της προσφοράς μας. Η προσφορά ισχύει για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου 2015.
Σας περιμένουμε…
 
Πακέτο 3 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με παραδοσιακό ελληνικό πρωινό στο Αρχοντικό Σταθόπουλου και οι δύο δραστηριότητες, πεζοπορία και ποδηλασία, για 2 άτομα συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού κι ένα σπιτικό snack, σύνολο 260€.

 
Πακέτο 3 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με παραδοσιακό ελληνικό πρωινό στο Αρχοντικό Σταθόπουλου και πεζοπορία για 2 άτομα συμπεριλαμβανομένου κι ένα σπιτικό snack, σύνολο 210€.

 
Πακέτο 3 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με παραδοσιακό ελληνικό πρωινό στο Αρχοντικό Σταθόπουλου και ποδηλασία για 2 άτομα συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού κι ένα σπιτικό snack, σύνολο 230€.
 
Όλες οι κρατήσεις εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και απαιτούν προκαταβολή με την επιβεβαίωση της κράτησης. Η πολιτική για τις προκαταβολές ποικίλουν ανάλογα με την εποχή και τα διαφορετικά πακέτα προσφορών. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά για περισσότερες πληροφορίες. Οι προσφορές και τα πακέτα δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.
 

Στις 5 ή στις 7 νύχτες σας κάνουμε τη 1 δώρο!

Σας προσφέρουμε μια δωρεάν διανυκτέρευση σε κάθε κράτηση 5 ή 7 διανυκτερεύσεων. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας δεν θα έχετε μόνο χρόνο να απολαύσετε το Αρχοντικό Σταθόπουλου και την καταπληκτική ηρεμία που προσφέρει αλλά και να ανακαλύψετε τις ανεξερεύνητες ομορφιές του Πηλίου.

Οι τιμές ξεκινούν από 70€ το δίκλινο τη βραδιά και 85€ το τρίκλινο και συμπεριλαμβάνουν παραδοσιακό ελληνικό πρωινό και τους φόρους.

Η προσφορά ισχύει για διαμονή μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2015 και δεν περιλαμβάνει κόστη σχετικά με δραστηριότητες κι επιπλέον υπηρεσίες που μπορούν να προσφερθούν ξεχωριστά αν θέλετε. Οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν.